360-panorama contact en vragen

 

 Virtuele tour

Van elke virtuele tour proberen wij iets indrukwekkends te maken. Alle elementen moeten goed op elkaar zijn afgestemd. De juiste muziek kan veel uitmaken om de sfeer te bepalen. Wij adviseren daarin graag. We hebben ruime ervaring met virtuele tours, retouche techniek, HDR techniek.

...bekijk meer voorbeelden...

 

Verhoog webbezoek

Een website met een virtuele tour is leuk om te bekijken en spannend. Webbezoekers gaan op ontdekkingsreis door uw bedrijf. Een virtuele tour laat de bezoekers op een natuurlijke manier kennismaken met uw bedrijf.

 

 


 

Integreer dynamiek

Een virtuele tour kan video en muziek laten zien en horen. Dat maakt de wandeling door een bedrijf extra aantrekkeliujk en informatief. De video kan bv. een bedrijfsfilm zijn.

 

 

Informatie screens kunnen nuttige informatie laten zien zoals de capaciteit van een vergaderzaal, een menukaart een routebeschrijving.

 

Voorbeeld

 

 


 

Combineer Street View | Trusted

Combineer en bespaar.
De opnamen voor de virtuele tour zijn ook de basis voor een Street View | Trusted presentatie. Dat bespaart aanzienlijk op de kosten voor een Street View | Trusted presentatie, de 360 graden opnamen zijn tenslotte al gemaakt. Combineer en bespaar. Bel voor informatie naar de aantrekkelijke prijs hierrvan.

 

GOOGLE Street View | Trusted