Over ons

Second opinion

 

Offerte hoger dan verwacht?
U wilt iets veranderen in uw ICT.  De offerte die u krijgt is hoger dan verwacht.  Een gevoel dat er iets niet klopt. Zelf controleren is vaak lastig of  onmogelijk omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee , samen  met u lopen we de offerte door, verklaren de termen en oplossingen en kijken waar eventueel de prijs hoger is dan je mag verwachten. We bespreken goedkopere alternatieveen. Als u dat wilt overleggen wij met uw leverancier en bespreken de offerte door.

Onafhankelijk
Een second opinion kun je in onze ogen alleen geven als je echt onafhankelijk bent. Dat proberen we door eerlijk te zijn en zelf geen hardware, software of installaties te leveren. Wij vinden dat je al snel een eigen oplossing gaat aanbieden als je zelf de spullen verkoopt. Dus wij hebben geen belang bij dure licenties verkopen of bepaalde hardware.

Een second opinion aanvragen
Wij denken graag mee. Roep dan onze hulp in.  Een frisse blik kan soms vele betekenen.

Een telefoontje.....

is snel gepleegd en u weet meteen of wij u verder kunnen helpen. Wij geven gratis een eerste consult per telefoon. Aan de hand van uw gegevens beoordelen wij de mogelijkheden.